Wanneer uw kind ongeveer drie jaar is, gaat u zich ori├źnteren op een basisschool. Een belangrijk moment voor veel ouders en een keuze die helemaal niet zo makkelijk is. We maken daarom graag tijd vrij voor u en uw kind, zodat u een weloverwogen schoolkeuze kunt maken.

Via deze website krijgt u een eerste indruk van onze school. Maar om ├ęcht meer over onze school te weten te komen, is een bezoek aan onze school natuurlijk het beste. Tijdens een kennismakingsgesprek kunt u samen met uw kind rustig de sfeer proeven, de leerkrachten aan het werk zien en de school ervaren wanneer deze in bedrijf is. Tijdens dit gesprek hopen we van u te horen wat u van ons verwacht en informeren wij u graag over de visie van de Gideonschool. Na afloop van het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een informatiepakket zodat u thuis op uw gemak alles nog eens rustig door kunt lezen.

Wij willen u dan ook graag uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en rondleiding door onze school. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken en we hebben dan alle tijd om u de school te laten zien en uw vragen te beantwoorden.

 
Marieke Broens, directeur.