De Nieuwsbrief van juni is uit. Hierin o.a. nieuws over de formatie, het vakantierooster voor volgend schooljaar en het nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt via  de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website.

De Nieuwsbrief van mei is uit. Hierin met name het nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt via  de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website.

De Nieuwsbrief van april is uit. Hierin o.a. nieuws over de  koningsspelen, het schoolfruit en natuurlijk het nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt via  de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website.

De Nieuwsbrief van maart is uit. Hierin o.a. nieuws over het continurooster, het opknappen van de school en natuurlijk het nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt via  de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website.

De Nieuwsbrief van februari is uit. Hierin vindt u voornamelijk nieuws uit de groepen. U kunt de nieuwsbrief hier teruglezen. Deze nieuwsbrief wordt via  de Parro-app verstuurd. Mocht u de nieuwsbrief als ouder nog niet ontvangen, vult u dan een bericht in bij het contact-formulier op deze website.